Fotoshoots

Je bent hier:

Dieren Fotoshoot

Mooie foto’s van jouw trouwe hond, kat of ander (huis)dier

Enkel als baasje weet je hoe karakteristiek jouw huisdier is. Wat nou als dat bijzondere eigen karakter van je beestje treffend op de foto gezet kan worden? Dat is hoe ik jouw huisdier graag op de foto zet. Of dit nou in het dier zijn of haar eigen omgeving is of in een mooi natuurgebied. Mijn uitdaging is geslaagd als jij op de foto kunt reageren met “Ja, dát is precies mijn huisdier!”.

Familie Fotoshoot

Jullie familie of gezin op de foto vereeuwigd

Is voor jou niks sterker dan de band met je familie? Of niks bijzonderder dan jullie overeenkomende sprekende ogen of lach? Op een familiefoto leg ik dit graag voor jullie vast. De familiereportage kan plaats vinden op bijvoorbeeld het strand, voor een echte strandfotoshoot. Een fotoshoot op een mooie binnen locatie, in het park, bos of jullie eigen huiskamer zijn ook leuke voorbeelden voor een locatie.

Zakelijke Fotoshoot

Van website en blog foto’s tot de profielfoto op jouw social media

Ben je een blogger, freelancer, kunstenaar of ondernemer die zich online en offline goed wil presenteren? Met een zakelijke fotoshoot maak ik mooie zakelijke foto’s om jouw werk en missie kenmerkend in beeld te brengen. Naar jouw eigen wensen maak ik de portretfoto voor op jouw socials, de header voor op jouw website, aantrekkelijke plaatjes voor in jouw gallerij en de meest geschikte foto’s voor bij jouw blogs.

Love Fotoshoot

Jullie liefde sprankelend op beeld

Willen jij en je wederhelft jullie liefde eens op een echt mooie foto laten vastleggen? Met liefde zet ik jullie romantiek en speciale band om in bijzondere foto’s. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte locatie, die het beste past bij wat jullie als koppel uit willen stralen.